Kategorije
5308

INTENSIVE RETINOL OIL SERUM/ Retinol uljani serum 15ml

8.502,00 din.

15ml
Koncentrisani retinol serum namenjen je koži sa vidljivim znakovima starenja: borama i neujednačenom teksturom površine kože. Linija sa retinolom sadrži čist stabilizovan retinol (0.3%). Retinol se odmah oslobađa i deluje brzo, sa vidljivim antiejdžing efektom. Snažni molekuli u idealnoj koncentraciji za maksimalni efekat i optimalnu toleranciju – to je karakteristika Esthederm Intensive linije. U preparatima je, umesto vode, patentirana Institute Esthederm celularna voda, koja sastavom imitira prirodnu vodu našeg organizma i održava optimalnim energetski balans za zdravo funkcionisanje ćelija. Delovanje: Serum sa retinolom pomaže da se ublaži izgled bora, ujednači tekstura kože, a ten postane svetao i blistav.
Nanesite serum ujutro i/ili uveče na lice i vrat. Serum možete koristiti samosalno ili u kombinaciji sa kremom sa retinolom. Za optimalne rezultate preporučuje se kao tretman dva puta godišnje.
limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, caprylic/capric triglyceride, propylheptyl caprylate, glycine soja (soybean) oil, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, cyperus esculentus root oil, bht, retinol, fragrance (parfum), tocopherol, beta-sitosterol, squalene, eugenol. [es262])
Share