Amouage

26. septembra 2024.  |  Press

Koncept za kreiranje brenda Amouage bio je jednostavan, ali zahtevan, sveden u dve reči: „kraljevski dar“ ,– jer je baš to tražio sultan od Omana. Za kraljevski brend je samo najbolje bilo dovoljno dobro.

Već prvi parfemi, muški i ženski „Amouage Gold“, pokazali su da kombinacija najboljih sastojaka i vrhusnkog zanatstva, duhovnosti i strasti, tradicionalnog i avangardnog – nepogrešivo stvara izuzetna dela. Tamo gde Istok dodiruje Zapad nastaje mešavina kultura koja nas je opočinjavala kroz istoriju.
Amouage svakim svojim parfemom odaje počast nasleđu Omana – istorijskog centra trgovine tamjanom i mirisnim smolama.
Kreirajući mirisnu fuziju dragocenih istočnih mirisa i specijalnih sastojaka iz celog sveta, ovaj nezavisni brend sarađuje sa najboljim parfimerima iz Pariza, Grasa, Ženeve i Njujorka.

Svaki Amouage parfem je delo pažljivog ručnog rada, moderna kreacija sa sofosticiranom patinom i dugotrajnim, elegantnim mirisnim tragom. To su parfemi u kojim cvetovi pokazuju svoja najlepša lica, začini i drvenasti mirisi su suprotstavljeni u intrigantnim akordima, a svaka kompozicija odiše savršenom harmonijom.

Amouage je, danas, sinonim za parfemsku raskoš i besprekorno kreirane parfeme. Priznanje kritike i ljubav publke posebno su stekli parfemi Gold, Jubilation, Epic, Dia, Reflection, Honour i Interlude – da nabrojimo samo neke o kultnih parfema brenda.

Uskoro u Metropoliten parfimerijama.

Share